Murskeet ja muut maa-ainekset oikeilla laitteilla Ähtäristä

Kysy lisää maa-aineksen hankinnasta!

Sora ja Murske Lamminaho Oy toimittaa laadukasta ja asiakkaan tarpeisiin mitoitettua soraa, hiekkaa, mursketta, sepeliä ja muuta maa-ainesta Ähtärissä ja lähiseudulla. Murskausasemamme kautta saa tilattua kaikki murskekoot sekä erilaiset hiekkalaadut. Myynnin lisäksi tarjoamme maa-aineksen toimituspalvelut sekä maansiirto- ja rakennustyöt osana palvelujamme. Kysy meiltä lisää eri maa-aineksista ja palveluistamme.

Ammattikalustolla saa laadukasta mursketta

Olemme erittäin ylpeitä tuotteemme ja palvelujemme laadusta. Myymme maa-ainesta, louhimme mursketta ja tarjoamme muita oheispalveluja luotettavasti ja varmasti joka kerta jo yli 50 vuoden kokemuksella.


Käytössämme olevalla murskauskalustolla meidän on helppo tuottaa monipuoliseen käyttöön soveltuvaa mursketta, hiekkaa ja muuta maa-ainesta. Nykyaikainen, kolmivaiheinen murskauskalustomme pitää huolen murskeen laadusta. 

Käytössämme on lisäksi kaivinkoneita eri kokoluokissa viiden tonnin ja 34 tonnin välillä. Monipuolinen kaivinkonekalustomme yhdistettynä vahvaan kuljetuskalustoon takaa jopa suurten maarakennusprojektien sujumisen aikataulussa, kun saamme kuormattua ja kuljetettua suuretkin määrät maa-ainesta nopeasti. Tuotamme mursketta asiakkaan toivomusten mukaisesti kaikissa kokoluokissa. Tutustu eri murskelajeihin niiden omalla sivulla.

Yhteistyössä rakennusliikkeiden kanssa

Teemme paljon yhteistyötä Ähtärin ja lähialueiden rakennusliikkeiden – emme ole ainoastaan yksinkertainen maa-aineksen toimittaja. Teemme mm. rakentamispohjat, pihatyöt, tienpohjat ja monet muut maanrakentamisen työt vankalla osaamisella ja kokemuksella. Monipuolinen kaivukalustomme soveltuu erinomaisesti tämän kaltaisiin töihin. Yhdistettynä kuljettamaamme maa-ainekseen erilaiset pohjatyöt sujuvat mallikkaasti yhteistyössä rakennuttajan kanssa.


Ota meihin hyvissä ajoin yhteyttä ja tiedustele maarakennuspalvelujemme kattavuudesta ja saatavuudesta. Työskentelemme myös maarakennustöiden puolella aina asiakkaan toivomusten mukaisesti. Meiltä on erittäin helppo tilata yhdellä sopimuksella maa-ainekset, niiden kuljetukset ja kaivu- tai maanrakennuspalvelut. Sovitaan siis töiden aikatauluttamisesta ja aloittamisesta yhdessä mahdollisimman pian. Sora ja Murske Lamminaho Oy odottaa yhteydenottoasi!